Főoldal - tanulj angolul, spanyolulTanulj angolulTanulj spanyolulNémetezzünk onlineFrancia tanulás onlineOlasztanulás onlineHolland tanulása online

MENÜ

 

Angolingo.hu ÚJ
Angol filmek felirattal
Angol zenék tanuláshoz
Facebook angolul
Okostelefonon angolul
Angol nyelvtan
Angolos tesztek
Youtube angolul
Szótárazás angolul
Kommunikáció angolul
Számítógépezés angolul
Egyéb tippek angolozáshoz

 

 

 

NYELVET GYORSAN.HU

Angol


Egyéb tippek


                Ezen az oldalon a nagyobb témákba be nem sorolt, mondhatni véletlenszerű ötleteinket osztjuk meg a nyelvtanulással kapcsolatban.


Ha bevásárolni megyünk, készítsünk listát két nyelven is, vagy ha már nagyon jól megy, akkor csak angolul.


Ha szoktál zenét hallgatni lefekvéskor, esetleg alvás közben is, hallgass angol nyelvűt. Esetleg tegyél be előadásokat. Jót lehet aludni rájuk, de mégis kapsz valamit a nyelv ízéből passzívan is.
A hobbid megszállottja vagy? Keress rá angolul is. Bizonyára több oldal lesz a témában, mint csak magyarul.


Címkézz fel mindent a lakásban, minden tárgyat. A banánt a hűtőben, a kilincset, mindent, ha teheted. Próbálj meg egy szólistát tenni az ágyadhoz és lefekvéskor az legyen az utolsó dolog, hogy átolvasod a listát, reggel pedig ellenőrizd, mennyire emlékszel.

 

Ha kérdésed merül fel az angol nyelvvel, nyelvtanulással kapcsolatban, próbáld meg feltenni a nyelvtanulós oldalak fórumain, vagy Facebook portáljain. Legrosszabb esetben nem válaszolnak, de ma annyira interaktív világot élünk, hogy ki tudja!? Például: https://www.facebook.com/angolingo

 

 

 

 

eXTReMe Tracker