Főoldal - tanulj angolul, spanyolulTanulj angolulTanulj spanyolulNémetezzünk onlineFrancia tanulás onlineOlasztanulás onlineHolland tanulása online

MENÜ

 

Spanyol filmek felirattal
Spanyol zenék tanuláshoz
Facebook spanyolul
Okostelefonon spanyolul
Spanyol nyelvtan
Spanyolos tesztek
Youtube spanyolul
Szótárazás spanyolul
Kommunikáció spanyolul
Számítógépezés spanyolul
Egyéb tippek spanyolozáshoz
Spanyol online játékok

 

 

 

 

NYELVET GYORSAN.HU

Spanyol


Egyéb
               
      

Szakács vagy? Keress spanyol recepteket és készítsd el őket úgy, hogy közben spanyolul mondod az instrukciókat. Így megismerkedhetsz a spanyol gasztronómiával miközben tanulhatsz is.


Tudsz játszani valamilyen hangszeren? Nagyszerű! Tanulj meg egy spanyol dalt, mondjuk egy híresebbet. Nagy sikered lesz és még a kiejtést is gyakorlod amellett, hogy új szavakat tanulsz. Nincs spanyol dal szív, azaz corazón nélkül!


Állítsd át az össze kütyüdet, telefonodat, számítógépedet, Facebook-odat spanyolra. Eleinte biztos nehéz lesz, de így rá vagy kényszerítve a tanulásra ráadásul napi szinten gyakrabban vagy kitéve. Persze ha valami nagyon sürgős dolgod támadna, tudd mindig hogyan állíthatod vissza gyorsan.
Vidd bele a hétköznapi dolgokba a spanyolozást. Készíts spanyol nyelvű listát a bevásárláshoz, címkézd fel a környezetedben lévő tárgyakat.


Beszélj spanyol anyanyelvűekkel. Ha ez nem lehetséges személyesen, keress Skype-on beszélgetőpartnert. Például itt: http://www.language-exchanges.org/ ha tudsz angolul egy keveset.
Használd a spanyol tudásod egyéb nyelvek megtanulására is. Például portugál, francia, olasz. Az interneten találunk ezekhez bőven segítséget.

 

eXTReMe Tracker