Főoldal - tanulj angolul, spanyolulTanulj angolulTanulj spanyolulNémetezzünk onlineFrancia tanulás onlineOlasztanulás onlineHolland tanulása online

MENÜ

 

Francia filmek felirattal
Francia zenék tanuláshoz
Facebook franciául
Okostelefonon franciául
Francia nyelvtan
Franciás tesztek
Youtube franciául
Szótárazás franciául
Kommunikáció franciául
Számítógépezés franciául
Egyéb tippek franciázáshoz

 

 

NYELVET GYORSAN.HU

Francia


Tesztek

                Mivel kezdődik minden francia tanfolyam? Minden nyelvi oktatás? A már meglévő tudás felmérésével! Az francia ugye világnyelv, szerves része mindennapjainknak, tehát nincs olyan ember, aki egyetlen szót sem tudna franciául. A posta nyelve a mai napig például.
A tanulás egyik legfontosabb mércéje a tudás tesztelése. Így megtudhatjuk, elég volt-e a befektetett idő, energia. Természetesen minél több tesztet töltünk ki, annál átfogóbb képet kapunk tudásunkról és a fejlődés szükségességéről.


Milyenek a jó tesztek? Ki ne ismerné az érzést, amikor órán dolgozatot írtunk és utána akár napokat, de néha heteket is várni kellett a dolgozat kijavítására. Ez nem szerencsés dolog. Ma azonban olyan helyzetben vagyunk, hogy az online tesztekkel azonnali visszacsatolást kaphatunk. Természetesen ezek feleletválasztós vagy hiányzó szavak megadásán alapuló tesztek. Sajnos olyan nem létezik, hogy megírunk egy levelet, és azt azonnal kijavítja nekünk egy program. Ahhoz a mesterséges intelligencia létrehozásáig kell várnunk.

 

Francia tesztek különböző szinteken http://www.francaisfacile.com/test-de-niveau-francais.php
Test de francais http://www.france-langue.fr/test-de-francais.html
Szintfelmérő franciából 30 perc alatt http://www.campuslangues.com/apprendre/test-francais-en-ligne

 

eXTReMe Tracker