Főoldal - tanulj angolul, spanyolulTanulj angolulTanulj spanyolulNémetezzünk onlineFrancia tanulás onlineOlasztanulás onlineHolland tanulása online

MENÜ

 

Holland filmek felirattal
Holland zenék tanuláshoz
Facebook hollandul
Okostelefonon hollandul
Holland nyelvtan
Holland tesztek
Youtube hollandul
Szótárazás hollandul
Kommunikáció hollandul
Számítógépezés hollandul
Egyéb tippek hollandul tanuláshoz

 

 

NYELVET GYORSAN.HU

Holland


Tesztek

                Mivel kezdődik minden holland tanfolyam? Minden nyelvi oktatás? A már meglévő tudás felmérésével! A holland nem egy világnyelv, vagy egy kifejezetten fontos nyelv Európában, de Magyarországról nagyon sokan mennek ki dolgozni Hollandiába.
A tanulás egyik legfontosabb mércéje a tudás tesztelése. Így megtudhatjuk, elég volt-e a befektetett idő, energia. Természetesen minél több tesztet töltünk ki, annál átfogóbb képet kapunk tudásunkról és a fejlődés szükségességéről.


Milyenek a jó tesztek? Ki ne ismerné az érzést, amikor órán dolgozatot írtunk és utána akár napokat, de néha heteket is várni kellett a dolgozat kijavítására. Ez nem szerencsés dolog. Ma azonban olyan helyzetben vagyunk, hogy az online tesztekkel azonnali visszacsatolást kaphatunk. Természetesen ezek feleletválasztós vagy hiányzó szavak megadásán alapuló tesztek. Sajnos olyan nem létezik, hogy megírunk egy levelet, és azt azonnal kijavítja nekünk egy program. Ahhoz a mesterséges intelligencia létrehozásáig kell várnunk.

 

Holland tesztek különböző szinteken http://dutch.tolearnfree.com/
Holland teszt online http://www.idegennyelvek.hu/tesztkitoltes.php?teszt=holland%20II.

eXTReMe Tracker