Prosztate utasítás


A páraelszívó párna nem vesz részt a tesztelési folyamatban. Figyelmeztetések 1.

Vitamin Station Prosztata PSA gyorsteszt – 1db

Ez a teszt külsőleg használatos in vitro diagnosztikai eszköznek minősül. Ne nyelje le egyik alkotórészét sem! A teszt használata előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást! A teszt csak akkor ad megbízható eredményt, ha a használata során valamennyi utasítást betartották.

Vélemény - orvosi vélemények - fórum - tapasztalatok - teszt

Szigorúan kövesse a megadott vér és puffer oldat mennyiségeket, csakúgy, mint a leolvasási időket. Semmiképpen ne fagyassza le! Ne használja a terméket, ha a csomagoláson jelzett szavatossági idő lejárt, vagy ha a belső védőcsomagolás megsérült. A teszt prosztate utasítás egyszeri meghatározásra alkalmas, többször ne használja fel! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Használat után a teszt valamennyi tartozéka eldobható a háztartási hulladékok közé! A gyorsteszt orvostechnikai eszköz, mely EP számlára is elszámolható. Kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

valami ilyen prosztata hiperplázia

Használati útmutató 1. Mosson kezet szappannal, és öblítse le tiszta vízzel! Tépje fel a védőcsomagolást prosztate utasítás bemetszésnél és vegye ki belőle a tesztet és a pipettát, majd dobja ki mind az alumínium- mind a páraelszívó tasakokat!

Vitamin Station Prosztata PSA gyorsteszt

Nyomja be a kis narancssárga biztonsági fülecskét a lándzsa belseje felé, amíg egy kattanást nem hall, jelezvén, hogy az eszköz aktiválva van. Távolítsa el a narancssárga biztonsági fülecskét egy csavaró mozdulattal.

prosztatagyulladás tünetei, gyógyszerek

Tisztítsa le valamelyik ujjhegyét egy alkoholos vattával. Masszírozza az ujjbegyét lefelé, hogy megteljen vérrel.

PROSTAMOL UNO 320 mg lágy kapszula

Erősen szorítsa a lándzsát a letisztított ujjbegyéhez. Nyomja meg a kioldó gombot.

prostatitis testimonials

A lándzsa hegye a szúrást követően automatikusan és biztonságosan visszaugrik a helyére. Ne használja fel többször a lándzsát! Masszírozza a megszúrt ujjbegyét a vér kibuggyanásáig. Tartsa a pipettát a vércsepphez, nyomja össze a végét, majd lassan felengedve szívja fel a vért a pipetta belsejében jelzett vonalig. Ne nyomja közben újra össze a pipetta végét!

A prosztatagyulladás komplex terápiája longidázzal. Kimotripszin prosztatagyulladás kezelésében

Ha nem éri el a vér a jelzést, masszírozza újra az ujjbegyét, hogy még egy kis mintát nyerjen. Amennyire lehetséges, törekedjen a légbuborék elkerüléséhez.

Cseppentse a vérmintát a pipetta összenyomásával a tesztkazetta kerek mintagyűjtő ablakába az ábra szerint. Várjon, amíg a vér felszívódik a mintaablakból, majd cseppentsen cseppet a pufferoldatot tartalmazó fiolából ugyanoda. Hagyja a tesztkazettát vízszintesen, és ne mozgassa azt. Az eredményt 10 és 15 perc között olvassa le.

Kiadási forma

Ne értékelje a tesztet 10 percen belül és 15 perc eltelte után! Az eredmény kiértékelése A megjelenő csíkok színintenzitása nem befolyásolja az eredményt!

Hogyan segítik az ichthyol gyertyák?? Gyertya Longidase: használati utasítás és farmakológiai hatás - Összhang Spotting Candles Longidase - Meghitt Mi a különbség az ízületi gyulladás és a polyarthritis között? Fő különbségek és hasonlóságok - Könyök A gyulladásos folyamat eltávolítása prosztatagyulladással Longidase ízületi fájdalmak esetén.

Negatív eredmény Csak egy csík jelenik meg a kontrollfelületen, a C jelzés alatt. Ez az eredmény azt jelenti, hogy a PSA szintje prosztate utasítás értékhatáron belül van.

Longidáz gyertyák utasítás a prosztata alatt

Pozitív eredmény Két csík jelenik pleomorphic adenoma parotid ct a kontrollfelületen: a T és a C jelzések alatt nem számít, ha az egyik halványabb, mint a másik.

Ez az eredmény azt jelenti, hogy a vérben a PSA szintje magasabb a normálisnál. Pozitív eredmény esetén keresse fel orvosát! Érvénytelen eredmény Érvénytelen eredménynek számít, ha egyetlen csík sem jelenik meg a kontrollfelületen, illetve, ha csak a T jelzés alatt látható elszíneződött csík.

Prosztata-PSA gyorsteszt 1x leírás, használati útmutató

Mindkét esetben értékelhetetlen a teszt, javasolt egy új gyorsteszttel megismételni a vizsgálatot. Vásárlói vélemények: Kérdések és válaszok: Figyelmeztetés! Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre címkefeliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.

Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük, a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! Az egyes étrend-kiegészítők hatása egyénileg eltérő lehet és hatásuk nem garantált!