Protexin hu


protexin hu

Adagolás: A készítmény szokásos, és antibiotikus kezelés mellett ajánlott napi adagja felnőtteknek 1 kapszula étkezés után. Terhes nők, gyermekek vagy immunológiai kezelés alatt álló betegek esetén a készítmény szedése előtt kérje ki az orvos tanácsát.

Figyelmeztetés Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti protexin hu vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

protexin hu

A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A készítmény nyomokban szóját és tejet tartalmazhat.

protexin hu

Kérjük, a készítmény szedése előtt konzultáljon az orvosával terhesség idején, vagy ha immunszupresszív gyógyszereket szed.

Probiotics International — Protexin Termékcsalád A Probiotics International termékei hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához. A legmodernebb fejlesztésű készítmények a folyamatos kutatás és fejlesztés eredményeként jelennek meg, és korszerű megoldásokat kínálnak az egyre növekvő egészségügyi nehézségekkel szemben.

protexin hu

A Protexin család könnyen alkalmazható, multi-funkcionális termékeket takar, melyek a probiotikum fogalmára épül. A Probiotics International az elsők között kezdte a probiotikus kiegészítők gyártását a piacon, melynek köszönhetően évek óta kutatja a legjobban felhasználható mikroorganizmusokat, illetve azok hatékony szállítási rendszerét.

protexin hu

A probiotikumoknál az egyik legfontosabb szempont az, hogy a probiotikum túlélje a protexin hu gyomorsav-okozta környezetet. Ezért a legmagasabb szintű kivizsgálás alá vetik a maximális hatás biztosítása érdekében.

Minden Protexin termék szigorú minőség-ellenőrzési eljárásnak kell, hogy megfeleljen. A társaság rendelkezik dokumentált minőségbiztosítási, egészségvédelmi és biztonsági politikával, amelyek az összes eljárások és műveletek alapját képzik. A cég saját technikai csapata végzi a minőség-ellenőrzés végrehajtását és fenntartását, a független UKAS akkreditált mikrobiológiai laboratórium támogatásával.

Ajánlott termékek:.

protexin hu