Psa szűrés


Debreceni férfiak, figyelem: már egy csepp vér is jelzi, ha baj van!

A prosztataszűrés fontossága

Keddenként és csütörtökönként négy helyszínen várják a jelentkezőket úgynevezett PSA-szűrésre. Ez már egy csepp vérből is jelzi, ha baj van.

a prosztatitisből származó eszközök 1 a prosztatitis exacerbációból származó tabletták

Évente Magyarországon férfi hal meg prosztatarákban, pedig időben felismerve ez a betegség is gyógyítható. Tweet Egy tűszúrás, egy csepp vér és néhány perc várakozás — mindössze ennyi, és kiderül, hogy kell-e szakorvoshoz fordulni.

prostatitis a szexuális élet hiányából gyertyák gyártása a prosztatitisből otthon

November a férfi egészség hónapja, ezért az ingyenes szűrőprogramon a vércukor- és koleszterinszint-mérés mellett az úgynevezett PSA-vizsgálaton is részt vehetnek. Az akcióval szeretnének minden 40 év feletti debreceni férfit megszólítani. A prosztatarák a második legtöbb áldozatot követelő rosszindulatú daganat az erősebbik nem körében.

Mi az a PSA-szint és miért kell róla tudni a férfiaknak?

Ez azt jelenti, hogy gyakran nagyon későn vesszük észre, s már nem lehetséges segíteni számukra — figyelmeztet Papp Csaba, a Debreceni Alapellátási és Psa szűrés Intézet igazgatója. Korai felismeréssel viszont sikeresen gyógyítható ez a betegség is.

  • A prosztatarák a férfiak körében az egyik leggyakoribb rákfajta, amely a prosztata eltávolításával gyógyítható, amennyiben korán felismerik.
  • Hátránya, hogy nem eléggé specifikus prosztatarákra, illetve ha a betegség már kialakult, segítségével nem lehet különbséget tenni lassan növő vagy agresszíven viselkedő daganatok között.
  • A prosztatitis betegségeire
  • PSA (Prosztata Specifikus Antigén) (Totál PSA) - SYNLAB
  • A prosztatának három fő betegség csoportja van: a prosztatagyulladás, a prosztata jóindulatú daganata, azaz a megnagyobbodás a 45 év feletti férfiak különösen veszélyeztetettekvalamint a prosztatarák.
  • Prostatitis kezelés közepén
  • Volume prostata 60 cc

Galéria megnyitása - 11 kép - Ez a szűrés, amit mi végzünk, igazából egy közösségi tevékenység. Kényelmesen, kedvesen elbeszélgetünk mindenkivel, s mindenki megkapja a megfelelő tanácsadást.

hogyan lehet megszabadulni a prostatitis hagyományos gyógyszert fizioterápia a prosztatitis súlyosbodásával

Talán az a legfontosabb, hogy nem egészségügyi intézményben történik mindez, hanem egy közösségi házban, ami közel van a lakásunkhoz, közel van az élethelyzetükhöz, elérhető pár perc alatt — mondta Széles Diána alpolgármester.

Ingyenes PSA szűrésre a psa szűrés végéig minden kedden és csütörtökön délután négy helyszínen várják a debreceni férfiakat.

Fókuszban a dülmirigy - prosztatarák, prosztata gyulladás, magas PSA érték (ujmedicina, biologika)

További részleteket ezen az oldalon tudhatnak meg a szűrésekről: mozduljdebrecen.