Főoldal - tanulj angolul, spanyolulTanulj angolulTanulj spanyolulNémetezzünk onlineFrancia tanulás onlineOlasztanulás onlineHolland tanulása online

MENÜ

 

Spanyol filmek felirattal
Spanyol zenék tanuláshoz
Facebook spanyolul
Okostelefonon spanyolul
Spanyol nyelvtan
Spanyolos tesztek
Youtube spanyolul
Szótárazás spanyolul
Kommunikáció spanyolul
Számítógépezés spanyolul
Egyéb tippek spanyolozáshoz
Spanyol online játékok

 

 

 

 

NYELVET GYORSAN.HU

Spanyol


Kommunikáció


Magyar anyanyelvűként viszonylag szerencsés helyzetben vagyunk a spanyol nyelv elsajátításával. Természetesen, ha tudunk mondjuk angolul, akkor még ennél is jobb a helyzet. A spanyolban is bőven van ragozás, mint a magyarban. A kiejtés főbb szabályai körülbelül egy óra alatt elsajátíthatóak, és a hangképzés meglehetősen egybevág a magyarral. Érdemes minden menüpontot átolvasni, mert ott már említettük ezeket a dolgokat. Persze Spanyolországon belül is több eltérés van szóhasználatra, kiejtésre, illetve a katalán, galíciai nyelvek is eltérhetnek.


Hogyan fejlődhet a kommunikációnk spanyolból? Használjuk ki az internet lehetőségeit, nézzünk, hallgassunk párbeszédeket a videómegosztókon, chat-eljünk, videochat-eljünk. Több tucat weboldal segít a partnerek megkeresésében. Több ezek közül ingyenes.


Persze ha van lehetőségünk élőben beszélgetni, az lenne a legjobb. Budapesten van lehetőség spanyol nyelvi klubba elmenni, de talán több nagyvárosban is. Ha nem létezik ilyen, meg kell szervezni. Ez minden spanyolul tanulónak hasznára válik, plusz új embereket lehet megismerni. Vannak nyelvi táborok Magyarországon, de aki teheti, menjen el Spanyolországba nyelvet tanulni. Vállaljon ott munkát, járjon ott iskolába. Minél többet vagy kitéve a nyelvnek, annál jobban fogékony leszel rá, annál többet tudsz. Minél többet tudsz, annál inkább kinyílik a világ rá és annál többet fogsz tudni tanulni.

Online kommunikációs lehetőség nyelvtanulással egybekötve: https://hu.verbling.com/
Online spanyol chat regisztráció nélkül…. rögtön kipróbálhatod http://www.chateagratis.net/

 

eXTReMe Tracker