Főoldal - tanulj angolul, spanyolulTanulj angolulTanulj spanyolulNémetezzünk onlineFrancia tanulás onlineOlasztanulás onlineHolland tanulása online

MENÜ

 

Spanyol filmek felirattal
Spanyol zenék tanuláshoz
Facebook spanyolul
Okostelefonon spanyolul
Spanyol nyelvtan
Spanyolos tesztek
Youtube spanyolul
Szótárazás spanyolul
Kommunikáció spanyolul
Számítógépezés spanyolul
Egyéb tippek spanyolozáshoz
Spanyol online játékok

 

 

NYELVET GYORSAN.HU

Spanyol


Miért tanuljunk spanyolul? Azért mert csak Európában 46 millióan beszélik anyanyelvként. Második nyelvként pedig további több millióan. A világon pedig körülbelül az ötödik legbeszéltebb nyelv az angol, a kínai után. Megközelítőleg 400 millióra tehető az összes spanyolul beszélő ember száma. Beleértve az anyanyelvit és a tanult nyelvként beszélőket is. Történelmi okok miatt majdnem az egész amerikai kontinensen spanyolul beszélnek. Több mint 20 ország hivatalos nyelve. Sőt a Mexikóhoz közelebb eső amerikai államokban is gyakori, hogy a népesség 20-25 százaléka beszél spanyolul (is). A nagy területi távolságokhoz képest a nyelv meglehetősen egységes.


Azért tanuljunk spanyolul, mert egyre növekvő fontosságú nyelv. A populáris kultúrában, televíziózásban, zenékben is egyre inkább előfordul. Gondoljunk csak az újabb amerikai sorozatokra például Family Guy. Rengeteg olyan szereplő van benne, aki mexikói származású például.
Amellett, hogy egyre inkább nő az üzleti jelentősége is a spanyol nyelvtudásnak, az egészséged megőrzése érdekében is ajánlott nyelvet tanulni. Tudósok bizonyították, hogy képes megelőzni illetve csökkenteni az időskori elbutulás, azaz a dementia kialakulását.
2015-re csak az Amerikai Egyesült Államokban 50 millióan fogják beszélni a spanyol nyelvet. Többen, mint Spanyolországban!

Az oldalt található menüpontok segítenek a weboldalon történő eligazodáshoz és a spanyolozáshoz. Különböző nyelvtanulási lehetőségeket javaslunk, kifejezetten a spanyol nyelvi lehetőségeket és tulajdonságokat megfigyelve. Mi, a Nyelvetgyorsan.hu megalkotói egyre mélyebbre ásunk az interneten, hogy újabb és újabb dolgokkal rukkolhassunk elő a tanulásotokhoz.

eXTReMe Tracker